Održavanje vode

xVoda u bazenu zahtjeva stalnu pažnju i njegu. Na osnovu vlastitog dugogodišnjeg iskustva preporučujemo vam ugradnju sistema na podlozi elektrolize slane vode. To znači da umjesto klora i klorovih pripravaka u bazen stavljate sol.

Voda sa solju putuje kroz uređaj, gdje s procesom elektrolize izdvajamo klor iz soli. Klor vodu odgovarajuće pročisti i dezinficira, zatim se veže natrag u sol.

Cijeli proces protiče samostalno bez vaše nazočnosti. Prednosti su ogromne od nekorištenja opasnih klorovih pripravaka pa do meke i svilene vode. 
Preporučujemo i ugradnju mjerača i regulatora pH vrijednosti vode da voda bude pravilno uravnotežena.

Danas zagrijavanje vode spada skoro u obveznu opremu 
bazena. S minimalnim troškovima grijanja možemo si osigurati 

veoma dugu sezonu, koja može trajati od travnja do listopada. Uz obalu i znatno duže.
Najčešće se upotrebljava sistem zagrijavanja preko toplinskog
izmjenjivača koji je vezan na centralno grijanje kuće.

Zagrijavanje vode

Danas zagrijavanje vode spada skoro u obveznu opremu bazena. S minimalnim troškovima grijanja možemo si osigurati Klikni za vise informacijaveoma dugu sezonu, koja može trajati od travnja do listopada. Uz obalu i znatno duže.
Najčešće se upotrebljava sistem zagrijavanja preko toplinskog izmjenjivača koji je vezan na centralno grijanje kuće.

Solarni sistemi
Solarni sistem preko posebnih kolektora je isto tako vrlo često  rješenje. Energent je sunce koje je još uvijek besplatno... Sistem 
ne zahtjeva nikakav toplinski izmjenjivač jer bazenska voda kruži  neposredno kroz kolektor.

Toplinske crpke
Klikni za više informacijaToplinske crpke su novost na našem tržištu ali prodiru vrlo brzo. S pomoću zraka iz okoline i nešto malo električne energije možemo osigurati izuzetno niske troškove grijanja neovisno o vremenskim  utjecajima. (oblačno ili kišno vrijeme) te upotrebe skupih fosilnih  goriva. 

Vodu možete grijati i na bilo koji drugi sistem sve od električnih grijača, plinskih grijača ili pak s iskorištavanjem geotermalne energije.