Folije za bazene

Napisao/la Super User on .

DLW DELIFOL - IZVOR ČISTOG ZADOVOLJSTAVA

Folija

DLW delifol za sanaciju i novogradnju javnih i privatnih bazena

DLW delifol je moguće položiti na svaku nosivu podlogu: pločice, beton, metal, plastiku...

DLW delifol pruža velike mogućnosti vašem stvaralaštvu: 7 standardnih boja, 4 posebne boje i 4 zanimljiva dekora omogućit će ostvarenje Vaših snova o izgledu bazena. Možete napraviti odabir i kombinaciju po volji. Moguće je dodavanje individualnih dodataka: imena, slike vlastitih ili gradskih grbova, ili drugih dekorativnih arnamanata.

DLW delifol omogućava polaganje i u bazenima neobična oblika. 

DLW delifol Vam pruža miran san i sigurnost da će Vas bazen uveseljavati duga ljeta jer je PVC folija napravljena od postojanog materijala s tkaničnim unutarnjim armiranim ojačanjem koji iznimno dobro podnosi trganje.

DLW delifol je, kemijski dokazano, antimikroban, a ispitivanja su izvršena u skladu s fizikalnim i kemijskim standardima njemačkog ministarstva.

DLW delifol s pomoću piramidalne strukture i protukliznog materijala optimalizira sigurnost na stepeništima, nogostupima i dječjim bazenima. Tip NGP odgovara zahtjevima DIN 51097 za područje uporabe A, B i C. 

DLW delifol 40 godina iskustva, oblaganja 150.000 javnih i privatnih bazena te dostupne cijene učinit će da lako zaboravite na zamornu gradnju.

DLW delifol polažu iškolovani stručnjaci čime se od samog početka postiže najveća kvaliteta. DLW deliclean i DLW delicalc predstavljaju završno čišćenje da se ne bi pri tome oštetila folija.


folijamain.jpg
fol1.gifNa rub bazena učvrstimo specijalne kutnike.   fol2.gifPripremimo cijevne instalcije.
b_150_100_16777215_00_images_joomlaplates_folija1.jpg   folija2.jpg
fol3.gifObložimo bazen folijom i zavarimo spojeve.   fol4.gifUgradimo preostale bazenske elemente i vaš bazen je spreman.
folija3.jpg   folija4.jpg

 

 

Boje/Uzorci

b_150_100_16777215_00_images_unicolors.JPG

b_150_100_16777215_00_images_patterns.JPG 


Na vrh
 

Borders

Borders

 
Na vrh

Linearni bazeni Jednostavna i brza gradnja

demo

Opširnije..

Sanacija bazena Novo ruho

demo

Opširnije..

Izgradnja bazena Od početka do kraja

demo

Opširnije..